O “salata” ciudata rau

sacla-capere-in-otet-din-vinMi-am propus sa mananc de post.

Si sa gatesc sanatos.

Asa ca nu ma mai pot refugia intr-o mozzarella sau chiar o bucatica de carne .

Mi-e foame. Nu am nimic de mancare in frigider (gatit, adica).

Pun intr-un bol niste mazare din borcan si capere in otet.

Ma uit la ele si imi vine sa rad.

Imi vine o idee – morcovi! Dar nu am.

Sfecla rosie in balcon.

Mai prind curaj si urmaresc sa am cele 5 gusturi :

ripe garlic fruits with green parsley leavesCaperele in otet sunt acre, sfecla dulce, pentru iute pun usturoi, iar amar vine de la germenii de boabe.

Sarat – n-am mai adaugat sare pentru ca era suficienta in mazare si capere.

Spre surprinderea mea, a fost buna.

Testul este la George. Mi-a spus sa-i mai fac.

“Cum de nu am mancat asa pana acum?”

Ok.

! De retinut cand gatesti o salata ciudata

  • Urmareste sa ai cele 5 gusturi in farfurie.
  • Ideal, sa il ai si pe al 6-lea – umami ( se gaseste in rosii , carne si nu numai). Se simte pe gingii si obraji.
  • Cumpara legume si fructe, dar ai grija sa nu se strice prin balcon sau frigider.
  • Combina-le cu ceva potrivit si mananca-le🙂

Inspiratie si pofta buna,

Irina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s